reklama
Seniorzy są aktywniejsi seksualnie od seniorek (Komentarzy: 35)
Jakie podwyżki emerytur w 2011 roku? (Komentarzy: 25)
Dla seniorów Hiszpania jest tańsza (Komentarzy: 20)
Odwrócona hipoteka, czyli jak dorobić do emerytury? (Komentarzy: 16)
Sanatoria: Przerzeczyn-Zdrój (Komentarzy: 13)
Wraz z nadejściem wakacji rozpoczął się sezon wyjazdów i pikników na łonie natury. Jakie przekąski warto ze sobą zabrać? więcej
Często niedoceniana przez Polaków botwina to nic innego jak młode liście i korzenie buraka ćwikłowego. Nie dość, że jest niskokaloryczna, to dodatkowo pomaga w walce z chorobami krwi, wątroby oraz wzmacnia odporność organizmu. więcej
Orzeźwiająca bomba witaminowa tak w skrócie można określić ten owocowo-warzywny napój, który doda nam energii na cały dzień. więcej
Zapewne większość z nas zastanawia się, co przygotować dla swojej ukochanej Mamy z okazji Jej święta. Mamy kilka sprawdzonych przepisów na słodkie pyszności, które posmakują każdej mamie. więcej
W ostatnich latach w naszych sklepach pojawia się coraz więcej tropikalnych owoców. Niestety, z powodu niewiedzy a nawet strachu przed nieznanym boimy się po nie sięgać, przez co wiele tracimy. Ale czy owoce egzotyczne są lepsze od krajowych? więcej
Przekąski na przyjęcie najczęściej kojarzą się nam z chipsami i słonymi paluszkami, które stanowią prawdziwą bombę kaloryczną. W krótkim czasie można jednak przygotować zdrowe i bardzo efektowne przekąski, cieszące oko wyglądem, smakiem i oryginalnością. więcej
Tradycja to podstawa - dlatego też i w tym roku trzeba należycie uczcić wspaniały TŁUSTY CZWARTEK! więcej
Już dawno dowiedziono znaczącego wpływu spożywania ryb na zdrowie. W krajach, gdzie ryby i owoce morza jada się codziennie, ludzie są zdrowsi i dłużej żyją. Zatem co takiego jest w rybach, że coraz częściej dietetycy nakłaniają do zwiększenia ich porcji w codziennych posiłkach. więcej
Mięso można kupić niemal w każdym sklepie spożywczym. Przyjrzyjmy się zatem jak rozpoznać to świeże i wysokiej jakości. więcej
Miód znany jest od wieków, o czym świadczą zapiski sprzed tysięcy lat. Już starożytne ludy doceniały go i chętnie wykorzystywały w celach spożywczych, leczniczych czy pielęgnacyjnych. Miód, który wciąż nadawał się do jedzenia znajdywano nawet w grobowcach faraonów. więcej